Ansök Nu

Vad är SMS-lån?

Ett SMS-lån är relativt en liten kreditkälla att låna där processen tar mindre tid att slutföra jämfört med de vanliga lånealternativen. Som låntagare behöver du bara skicka ett textmeddelande till långivaren, om du redan är registrerad, att ansöka om lånen. När du har fått din begäran svarar långivaren med ett lånemeddelande inom några minuter eller så kan det återgå till din e-post.

Till skillnad från det vanliga banklånet är det mycket snabbare på gång och bara personlig information på ansökningsblanketten kan godkänna ett lån till dig.

SMS-lån är verkligen ett idealiskt alternativ när du har behov av att få pengar snabbt och det behovet inträffade på grund av en ekonomisk nödsituation. Många SMS-långivare i Sverige har möjlighet till direktbetalningar som gör det möjligt att få pengar direkt eller om några timmar.

Lånets varaktighet varierar från långivare till långivare men Sveriges lån tillhandahåller det vanligtvis i 30-90 dagar och under specifika omständigheter erbjuder vi också räntefria SMS-lån för de första 14-30 dagarna. Det råder ingen tvekan om att räntorna påverkar den totala kostnaden för att ansöka om lån. I allmänhet har små lån höga räntor än längre hållbarhet men vi tar hand om dina omständigheter innan du bestämmer SMS-lånets ränta.

Finns det några risker med SMS-lån?

Varje låneoption har vissa risker för låntagarna. Det betyder emellertid inte att du måste vara mycket tveksam på lånen. De hjälper på ett betydande sätt. Peka på riskerna, här är de möjliga:

SMS LÅN I SVERIGE

Möjlig inblandade risker Sätt att minska riskerna
 • Du har inte möjlighet att välja en längre återbetalningstid utan några extra kostnader.
 • Förlängning av SMS-låneperiod kan ge en specifik avgift och något högre räntor.
 • Återbetalning varje månad kan störa din ekonomiska balans och du kan behöva ta ett annat lån för att betala det befintliga.
 • Gå igenom alla villkor innan du tecknar låneavtalet.
 • Undersök väl innan du väljer något låneavtal och bättre att jämföra långivare innan du tar något beslut.
 • Förbered en lista över alla intäkter och kostnader innan lånebeloppet slutförs.
 • Bättre att fråga långivaren om du har någon förvirring. Det kommer att minska ytterligare skador på din låneprocess.
 • Om möjligt, välj ett längre belopp på längre sikt eftersom det inte kostar dig för mycket när det gäller räntor.

Chans t få SMS LÅN med direktbetalning

Det måste finnas vissa specifika skäl till att folk vill välja små lån istället för att närma sig banklån. Naturligtvis är skillnaden i låneprocessen vad folk tar hänsyn till. I banken kan godkännandet och utbetalningen av fonderna ta cirka 3-5 dagar att bearbeta medan det under den ekonomiska krisen skulle det vara ett klokt beslut att titta på SMS-lån med direktbetalning till ditt konto.

Vi ger dig två möjligheter att dra full nytta av denna anläggning:

 • Du borde ansöka tidigt i veckan, helst på måndag eller tisdag, så att det inte finns någon helg mellan oss och vi kan behandla lån relativt på ett ögonblick.
 • Det bästa är förmodligen att ansöka tidigt på dagen och om du är lycklig, kan din låneansökan godkännas inom en enda dag.

Således är den aktuella utbetalningen den verkliga anledningen till att folk vill ha dem istället för något annat kortfristigt personligt lån.

Ansök om SMS- lån med betalningsnotat

Att använda SMS-lån med betalningsanvisning är inte ett problem. Men innan vi diskuterar hur det kommer att vara möjligt förklarar vi först för dig: VAD ÄR BETALNINGSNOTA?

Under en situation där du inte har betalat ett lån eller svarat på en faktura kommer den berörda långivaren att ta denna fråga till inkassomyndigheten. Om myndigheten inte kan ta ut pengarna från dig kommer den att ta ditt ärende till Kronofogden. Denna verkställighetsbyrå kommer sedan att utfärda en beställning för betalning före beställt datum och tid och det är det som kallas betalningsnot. När du har fått brevet måste du göra betalningen och förbättra dina chanser att få pengar. Du kan dock göra anspråk på om du inte är standard.

Att ansöka om SMS-lån på Sveriges lån är därför mycket fördelaktigt för låntagarna eftersom vi accepterar deras låneansökningar trots att vi har betalningsanmärkningar mot deras namn. Du kan säkra pengar när du behöver det mest.

Är SMS-lån utan UC möjliga?

I Sverige är det ganska svårt att ansöka om SMS-lån utan kredit check. De flesta långivare föredrar att gå igenom låntagarnas tidigare kreditprestanda innan de beviljas krediter. Här gör vi också kreditbedömning men på ett mycket mjukare sätt. Personer med dålig kreditvärdighet eller ingen kredithistoria kan enkelt utnyttja våra lån och godkännande för dem kommer att bestämmas på grundval av deras inkomststatus.

Om "ingen kreditkontroll" inte är möjlig, har låntagare frihet att ansöka om SMS-lån utan UC, särskilt när de har låga kreditpoäng. Här står UC för Upplysningscentralen, som är en byrå i Sverige som arbetar som kreditreferensbyrå.

Fördelarna med att ansöka:

 • Kreditgivare är mindre bekanta med ditt kreditbetyg som är registrerat i UC: s register
 • Låneföretagen delar inte några nya lånedetaljer med UC
 • Det kommer inte att påverka ditt kreditbetyg i stället för att förbättra chanserna alltid är där

Välj Sveriges lån för att få SMS-lån snabbt

I dagens scenario när lånemarknaden i Sverige snabbt blir mer tillförlitlig och ansvarsfull kan du lätt lita på oss att ansöka om SMS-lån snabbt. Här är fördelarna med oss:

 • Bankens tråkiga utlåningsförfarande är ibland inte anpassat till din ekonomiska brådskande situation. Istället är onlineproceduren användbar och ger omedelbar penninghjälp till sökandena.
 • När du ansöker om lån hos oss behöver du inte slösa tid i långa förfaranden eller onödiga möten. Kom bara på nätet och ansök enkelt genom att skicka in en enkel blankett eller bara skicka ett textmeddelande. Vi kommer snabbt tillbaka med lämpligt lån citat.
 • Om du är en första gången låntagare hos oss kan vi behöva mer personlig information om dig men samtidigt lovar du att det inte kommer att ta för mycket tid.
 • Befintliga låntagare kan också få möjlighet att sträcka ut lånebeloppet beroende på deras tidigare rekord med oss.
 • Alternativ som SMS-lån utan inkomst är också möjliga med oss men det kommer att kräva en bra kreditpoäng.

Dessa små personliga lån är verkligen den snabba och bästa lösningen för att möta en oväntad brist på pengar. På Sveriges Lån tillåter vi dig att använda lånen korrekt och få en praktisk lösning på dina ekonomiska behov.