Ansök Nu

Vad är osäkrade lån?

Osäkrade lån faller inom kategorin personliga lån, som bekräftas med en viss återbetalningsplan och en fast löptid. Människor kan använda lånen för att köpa vissa varor eller prylar eller hembaserade ändamål som renovering. Dessutom är dessa lån jämförelsevis mindre än lån på lång sikt, men samtidigt är de större nog än andra små lån som avlöningsdagslån, SMS-lån och många fler.

De flesta långivare erbjuder dessa personliga lån till ett genomsnittligt belopp på 50 000 kr. Låntagarna har friheten att välja lånebeloppet beroende på deras nuvarande behov och även efter deras återbetalningsförmåga.

Är osäkrade lån dyra?

De flesta osäkra lån är små och jämförelsevis dyra. Dessa faktorer håller dessutom räntan högre eftersom lånetiden är mindre och räntorna är stora i jämförelse med det faktiska lånet. När vi jämförde dem med säkrade lån, har den svenska lånemarknaden maximalt oskyddat finansiering, enligt låntagarnas växande efterfrågan. Det har visat sig att låntagare, som tjänar hög inkomst, ofta väljer lån eller lån med lån. Å andra sidan väljer personer med medelhög nivå och låginkomst i allmänhet små lån eftersom de inte behöver återbetala det stora beloppet.

Osäkrade lån kan betraktas som början på större skuld om de inte hanteras väl av låntagarna. De ser till att de inte ska be om mer belopp än deras inkomstkapacitet. Därför insisterar vi ibland på skuldsättningsgrad innan vi beviljar lånet, särskilt när vi betalar ut mer än 100 000 kr.

Räntorna på små lån är i allmänhet högre men Sveriges lån ger dem till en överkomlig procentsats som inte skulle lägga en extra börda på din ficka. Du bör fortsätta låg ränta osäkrade lån utan säkerhet här och vi kommer att ta hand om din ekonomi.

Osäkrade lån Säkrade / långa lån Små termin lån
Räntorna är uthärdliga. Låga räntor. Räntorna är i allmänhet högre.
Säkerhet krävs inte men garant kan vara det. Både säkerheter och garant är obligatoriska. Låntagare kan ansöka utan sådana skyldigheter.
Den genomsnittliga beloppgränsen för att låna är 50 000 kr. Låntagare kan få det lånade beloppet högre än 100 000 kr. Mindre än 50 000 kr kan enkelt utnyttjas genom dessa lån.
Man kan ansöka om dessa lån för personliga önskemål eller krav. Både personliga och affärsbehov kan tillgodoses med dessa långsiktiga lån. Lån tillämpas i allmänhet under en ekonomisk nödsituation.

Minskar kreditbedömningen dina kreditchanser?

Kreditbedömning är den avgörande delen av en låneprocess. Konventionella långivare, särskilt bankerna, inkluderar definitivt detta vid bearbetning av ett lån. Men vissa direkta långivare tar också hänsyn till detta och analyserar följande saker i det:

 • Diskretionär inkomst
 • Årlig inkomst och återbetalning av skulder
 • Risk involverad i lånet

Tänk på att kreditkontroll inte innehåller alla lån som tagits tidigare. Det inkluderar också andra faktorer som utlåningsinstitut tar hänsyn till. Vanligtvis i små lån görs inte kreditgranskning eftersom beloppet inte är så stort. På Sweden Loans följer vi också samma och ger osäkra lån utan kreditprocess.

Hur fungerar lån utan säkerhet?

Att ansöka om lån utan säkerhet innebär inget komplicerat förfarande utan kan följa online-proceduren och dessa steg:

 • Kom till vår webbplats eller så kan du också ansöka genom att skicka ett SMS
 • Fyll i ett onlineformulär med alla de obligatoriska detaljerna (se till att alla detaljer ska vara sanna och relevanta)
 • Skicka in formuläret och vänta på lånets godkännande

Innan du sätter den slutliga e-signaturen på låneavtalet, se till att du läser alla villkor noggrant för att inte ha någon förvirring senare. Förbered dig på hur du återbetalar lånet eller så kan du också välja vårt automatiska betalningsförfarande för att inte missa någon återbetalning och förhindra ytterligare skador på din kreditpoäng.

Sveriges lån: ett paradis av lån utan säkerhet

Som en ansvarig långivare förstår vi hur svårt är att ordna nödfinansiering men samtidigt har vi gjort det lättare genom vår flexibla utlåningspolicy och med följande fördelar:

 • Använd önskade medel i de mest nominella räntorna
 • Inga säkerheter krävs som skyddar din tillgång
 • Använd lånade pengar för ditt personliga bruk som semester, renovering eller tandkostnader
 • Tillämpa osäkrade personliga lån också för ditt företag
 • Eventuella kreditpoäng som accepteras särskilt för det lilla beloppet

Sweden Loans sätter inga begränsningar för var du använder det lånade beloppet, det är helt upp till dig. Vårt främsta mål är att hjälpa dig i din ekonomiska framgång. Tveka inte, bara börja ansöka om lån utan säkerhet