Ansök Nu

Att köpa en bil med senaste modellen är allas dröm. Men verkligheten är lite annorlunda. Inte alla har tillräckligt med pengar för att köpa bilen direkt. Det är inte nödvändigt att sådana saker bara händer för dem som vill ha en ny bil. För begagnad bil kan man ha otillräckliga medel. Bil lån är specifikt för att hjälpa dessa personer ekonomiskt så att de kan göra inköp enkelt.

Varför Sverige lån är ditt bästa val för bil lån?

Sedan starten, arbetar vi kontinuerligt med en passion för att tillhandahålla ojämförlig utlåningstjänst för varje låntagare oavsett hans eller hennes kreditpoäng och rådande nuvarande situation. Vi garanterar vårt engagemang för att arbeta enligt kundernas intresse så att de kan köpa sin drömbil utan att ha någon extra börda.

På Sweden Loans ger vi dig befrielse från att sälja bil med lån, vilket är mycket till skillnad från andra privata långivare. Det kräver emellertid extra steg att följa och processen kommer att vara längre. Två saker är viktiga om du vill göra detta:

 • Du borde veta hur mycket du fortfarande har väntande belopp på ditt lån
 • Om du är skyldig mer än faktiskt försäljningspris för bilen, måste du betala till oss enligt gapet

Vi ger dig flexibilitet på dessa villkor och ger lån på följande fördelar:

 • Inga extra pengar krävs bara räntor att betala
 • Bil lån för någon kredit historia
 • Godkända räntor enligt personliga förhållanden

Exceptionella erbjudanden för nya bil lån och begagnade bil lån

Sverige Lån tror alltid på att tillfredsställa alla ekonomiska önskemål hos sina potentiella låntagare. Oavsett om de planerar att köpa en helt ny bil eller bara välja en begagnad bil (2-5 år), tar vi personliga erbjudanden för dem. Attraktiva räntor plus följande förmåner kommer att göra låntagarna mer än nöjda. Dessa fördelar är:

 • Snabbt godkännande av lån som inte kommer att sträcka sig till dagar eller veckor
 • Vi tar inte ut några dolda avgifter, eftersom allt kommer att förutbestämmas
 • Lämpliga återbetalningsvillkor gör det lättare att rensa lånet regelbundet
 • Inga ytterligare avgifter för en tidig utbetalning av lånet gör att du kan stänga det förr utan att betala något

Hur fungerar processen med billån?

Inget extraordinärt krävs för att ansöka om våra billiga billån. Istället krävs en enkel och stadig process, inklusive enkla steg. Här följer följande:

 • Gå igenom de låne villkor
  Det är viktigt att du är bekant med alla villkor innan du börjar proceduren. Här är några behörighetsvillkor som du borde veta:
  • Du bör ha en stadig månadsinkomst
  • Du måste ansöka om lånebelopp 70000 kr
  • Bil bör registreras i Sverige
  • Återförsäljaren ska vara auktoriserad
 • Starta låneansökan
  Nästa steg är att fylla i ett online-ansökningsformulär med obligatoriska detaljer som bilinformation och önskat belopp. När du fyllt dem, skicka in formuläret och vänta på svaret från oss.
 • Godkännan de processen börjar omedelbart
  När vi fick din låneansökan börjar vi snabbt arbeta med den och besvara din fråga inom en enda dag. Du måste bara gå igenom det låneavtal som du får via e-post och bekräfta det så snart som möjligt:

Obs: Kreditkontrollen kommer att göras, men det kommer inte att vara svårt. Vi följer den mjuka kreditkontrollprocessen och det kommer inte att sätta något sökavtryck i din kreditprofil.

Olika typer av bil lån

Vad skulle vara ditt bästa alternativ för bilfinansiering? Genom att utforska marknaden kommer du att veta att utlåningsinstituten i Sverige erbjuder olika sorters billån beroende på dennes behov. Dessutom beaktas faktorer som låg ränta, överkomliga avskrivningar och eventuella avgifter före godkännandet. Men de olika typerna av bil lån är:

 • Personliga lån för bil: Ja, det här är de mest använda bilbilen i Sverige. När de ansöker om dessa lån behöver inte låntagarna göra en kontant deposition och de behöver inte använda sina bilar som säkerhet. Det är exakt det finansieringsalternativ som Sveriges lån ger.
 • Traditionella billån: Få år tillbaka (fortfarande erbjuder många utlåningsföretag) var dessa lån det enda sättet att ansöka om ett billån. Här måste låntagarna hålla sin bil som säkerhet och dessutom måste de också sätta in kontanter.
 • Privat leasing: Privat leasing Det är det dyraste sättet att finansiera en bil. Det är emellertid fortfarande mycket populärt i Sverige där en person kan hyra bilen längre men han måste återlämna den när kontraktet är över. Istället för kontant deposition måste en person betala en fast månadsbetalning.

Sweden Loans always works according to the borrowers’ financial interests and take the responsibility of approving their car loan applications on guaranteed basis. With us, your loan will be secured because it is specially made for you. Apply now...